Alte „minuni” marca Avan: Copii din Păuşeşti Otăsău vor vizita muzeu de istorie din țara și Planetariu din Craiova

Primarul copiilor, Cătălin Avan, a mai făcut una”nefăcută”.

Acesta duce astăzi un grup de 50 de copii din Păuşeşti Otăsău în vizită la cel mai frumos muzeu de istorie din țara și Planetariu din Craiova! Şi „aventura” nu se opreşte aici. Avan va mai trimite alţi copii, să viziteze acelaşi loc, joi şi sâmbătă.

De asemenea, Avan intenţionează ca în şedinţa Consiliului Local P. Otăsău, care e programată azi, de la ora 14,00, să propună consilierilor locali alocarea sumelor necesare pentru achiziția de tablete și biciclete pentru copii din clasa a-I-a ! â

Ca dovadă, iată ce a postat, ieri, pe facebook, Primarul Copiilor din P. Otăsău, Cătălin Avan:

„Mâine dimineața primul autocar se urnește ca-n poveste, cu 50 de elevi din Pausesti,in vizita la cel mai frumos muzeu de istorie din țara și Planetariu din Craiova! Apoi urmează alte grupe joi și sâmbătă! Mâine, in ședința de la ora 14, voi propune colegilor consilieri locali alocarea sumelor necesare pentru achiziția de tablete și biciclete pentru prichindeii din clasa a-I-a ! Deasemenea vom asigura bănuții pentru pentru excursii gratuite, in luna noiembrie, la Mănăstirea Argesului și achizitia cadourilor de Moș Crăciun! Pentru ca ne pasa de copii noștri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *