În zilele de 1, 4 și 9 noiembrie, la Teatrul „Anton Pann” vor fi spectacole invitate cu intrare liberă

În luna noiembrie la Teatrul Anton Pann vor avea loc numeroase evenimente. Printre spectacolele programate la sfârșitul fiecărei săptămânii în cele două săli, Sala Mare și Sala Studio și cele în afara sediului (în școli, grădinițe și în alte localități), reprezentațiile de pe scena altor teatre din țară și participările la festivaluri, Teatrul Anton Pann va găzdui și alte spectacole invitate. Pentru început aducem în atenția dumneavoastră spectacolul de început de lună noiembrie și celelate spectacole invitate.

Pe dat de 1 noiembrie de la ora 19.00 în Sala Studio va avea loc reprezentația spectacolului ”LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS” de Sam Steiner, regia Iulia Grigoriu, scenografia Răzvan Bordoș, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat la Unteatru în parteneriat cu Vanner Collective.

Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” vorbește despre importanța și greutatea fiecărui cuvânt, despre bariere de comunicare impuse și autoimpuse, despre puterea de a învăța coduri și de a citi printre rânduri pentru a depăși acele bariere. Vorbește despre iubire și despre moduri de a o exprima în lipsă de cuvinte. După terminarea spectacolului care durează 1h și 30 de minute, participanții în sală sunt invitați la o sesiune de discuții pe marginea acestui subiect, iubirea. Denisa Nicolae și Liviu Romanescu sunt cei doi actorii care dau viață personajelor din piesă.

Pe data de 9 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann va avea loc un alt spectacol, tot cu intrare liberă.  Baby / Blues, este titlul acestui spectacol  care vorbește despre mame și pe care ar trebui să-l vadă toți bărbații. „BabyBlues” producția Asociației Cultură’n Șură arată ce înseamnă a fi mamă în societatea de azi. Cu detalii despre acest spectacol vom mai reveni. Așa cum am mai spus intrarea la cele două spectacole este gratuită, pe bază de rezervare la numărul de telefon 0773324352.

Pe 23 noiembrie, tot de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, un alt spectacol mult așteptat de cei mici și cei mari- Frozen, Regatul inghetat. O lume de basm din care nu veti mai vrea sa ieșiți, un spectacol cu toate ingredientele: magie, decoruri, proiectii 3D, cântec și dans. Intr-un cuvant: copilarie! Biletele s-au pus în vânzare pe siteul www.iabilet.ro.

Încheiem prin a vă mai spune că pentru fidelizarea publicului spectator, sub genericul ”Lunea liberă de bilet” Teatrul Anton Pann vă propune spectacolul Vermine radiante” în data de 4 noiembrie, de la ora 19.00, Sala Studio.

Poftiți la teatru!

Foto: scenă din spectacolul ”LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS” – de Sam Steiner.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *