După o pauză de circa un an, Iulian Dinucu revine între buturi, la Viitorul Voiceşti

La jumătatea turului Ligii a 5-a, Seria Est, Viitorul Voiceşti ocupă locul doi în clasament, după ce până în urmă cu două etape era liderul seriei.

„Aţa” s-a rupă după două eşecuri consecutive pe teren propriu (cu AS Creţeni şi Olteţul Bălceşti), însă gruparea primarului Florian Vătafu rămâne la un punct de lidertul actual al seriei, Ştiinţa Roşiile.

„Pot să spun că etapa trecută am revenit cu plăcere între buturi, după ce anul trecut renunţasem la a apăra, dar am ajucat doar în teren pentru Viitorul Voiceşti. În perioada aceea a fost portar la noi Cătălin Catrina, cel care a suferit o accidentare, astfel ca am fost nevoit să ajut echipa revenind portar. În trecut, să nu uităm, am mai jucat ca portar la Athletico B. Govora, în Liga va 4-a, echipă cu care am fost o perioadă pe primul loc. Pe postul de portar, cine mă cunoaşte ca şi statură, poate să râdă de mine, că înâlţimea, fizic, nu mă ajută, dar compensez cu jocul de picior, poziţionare şi norocul de la Dumnezeu.

Despre meciul cu Luceafărul Pesceana (7-2), a fost un meci liniştit din punct de vedere disciplinar, Felicitit oaspeţii care, din punctul meu de vedere, cu două trei „plombe”, ar face faţă la acest eşalon şi ar obşţine mai multe puncte.

Un alt aspect, la acest meci: am avut brigadă de arbitri de sex feminin, condusă de Alisa Neaţă, care a ştiut să suplinească lipsa de experienţă a colegelor sale, asistente.

Echipa noastră s-a comportat exemplar, am condus tot timpul „ostilităţile” în teren, am avut un devotament şi spirit de echipă, cu toate ca din teren a lipsit şi liderul echipei, Cristi Vătafu (suspendat). Remarc un copil, de doar 14 ani, care are toate şansele să joace mai sus daca va fi serios în teren si in afara lui. Se numeşte Nicolae Marian şi poate juca orice post de profil ofensiv.

Au marcat, pentru Viitorul Voiceşti: Ghiţă Alin, Lungă Marius, Popa Boigdan, Avram Samuil, Nicolae Marian şi Manea Cristian (2).

Am jucat cu Dinucu –  Ghiţă Alin, Neacşu, Matei, Floroiu, Popa, Lungu, Munteanu, Avram, Chiţan şi Manea. Au mai intrat Nicolae, Ghiţă Ionuţ şi Gioadă.

Seria este aprig disputată. Oricare dintre echipele de la locurile 6 la 2 poate să devină lider, cel puţin pentru o etapă. Lupota va fi strânsă şi va promova, cred, echipa care va avea unj lot mai omogen şi o disciplină în teren.

Mulţumim primarului Florian Vătafu şi Consiliului Local Voiceşti pentru sporijinul acordat echipei. Pot să spun că după fiecare meci acasă echipa este „recompensată” cu o masă şi bere, suc, apă minerală”, spune Iulian Dinucu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *