FC Păuşeşti Otăsău, al doilea atac din Superligă, după liderul seriei, Minerul Costeşti

La echipa aflată acum pe podium în Superligă, FC Păuşeşti Otăsău, sunt doi oameni dedicați trup şi suflet in conducere: primarul.Catalin Avan si consilierul local Iulian Toabes, care iubesc fotbalul și au cam aceleas idei în „domeniu”. După mulţi ani de muncă, împreună, la această echipă, roadele încep să se vadă.

Echipa are identitate, are imagine de joc, are creativitate şi are eficienţă (multe goluri marcate).

În meciul din weeekend-ul trecut, cei de la FC PO i-au „demolat” pe adversari, acasă, 9-3, cu ultima clasată, Stejarul Vlădeşti.

De altfel, FC PO are al doilea atac din Superligă (59 de reuşite în 13 partide) după lider, Minerul Costeşti, 60 de goluri în 13 meciuri, şi a şasea apărare (39 de goluri primite).

Din acest punct de vedere, şi mai ales că în tur, trupa lui Vlădoi a câștigat greu la Otăsău, meciul de sâmbătă se anunță a fi derbiul rundei şi de ce nu al campionatului: Minerul Cossteşti  – FC PO, de la ora 11,00, pe Stadionul Oltchim.

„Jucam cu lidera seriei,va fi un meci destul de dificil,echipa din Costesti face antrenamente,are jucatori foarte buni in lot şi numai victorii. Asteptam suporterii langa noi sambata de la ora 11-00 pe stadionul Oltchim” – spune Iulică Toabeș.

„Multumim prietenului nostru Gigi Cruceru pentru sponsorizare.A ajutat atat echipa de juniori cat si de seniori. După victorie, baietii au chefuit la un tocan de mistret, gratare şi vin de Panciu. Multumim si domnului Director de la scoala Pausesti Fota Cristian care si dansul ne ajuta financiar,asteptam si alti oameni langa noi care pot si vror sa ajute aceasta frumoasa echipa.” – mai spune Iulică Toabeș, consiliei local și reprezentantul echipei FC PO în Consiliul Local.

clasament la zi în Superliga Vâlcea

1 A.S. MINERUL Costeşti 13 39p
2 C.S. COZIA Călimăneşti 13 29p
3 F.C. Păuşeşti Otăsău 13 27p
4 A.F.C. Băbeni 13 24p
5 C.S. OLTUL Drăgoeşti 13 23p
6 A.C.S.S.C. CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea 13 23p
7 A.S. UNIREA Tomşani 13 18p
8 A.S. Băile Olăneşti 13 14p
9 A.S. VIITORUL Budești 13 9p
10 A.S.C.S.C. Orlești 12 7p
11 A.C.S. OLTUL Ioneşti 12 6p
12 A.S. STEJARUL Vlădeşti 2009 13 4p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *