La echipa de handbal, juniori 1, de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea s-a creat o frumoasă „familie”

Au crescut copii profesoarei Stăncuța Guiu. S-a maturizat, unii dintre ei, chiar parcă mai repede decât ar fi trebuit, dar e bine.

Cum spunea cineva, la echipa de juniori a CSS Municipiul Rm. Vâlcea viitorul sună bine.

E adevărat că acum e alt nivel. dar e de apreciat unitatea de grup ce s-a creat şi faptul că cei doi, soții Guiu, încearcă să îi motiveze secundă de secundă pe cei din teren.

„Greșiți, nu-i nimic, o luăm de la capăt”, par a spune, de pe bancă, Emil și Stăncuţa (dânsa, mai mult, din picioare, lângă bancă).

Apropo, am văzut un alt sponsor pe tricourile băieților: HATTY.

Poate o fi fost şi înainte şi n-am remarcat eu. Însă e bine să amintim că tricourile juniorilor de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea sunt pline cu nume de firme – sponsori. Asta e bine. Nu bine, foarte bine, de notă faptul că emulația asta cu handbaliști juniori a prins, pe pricipiul „De ce nu?!”

Miercuri, juniorii soților Guiu au pierdut acasă. Nu mai contează cum. Şi arbitri au avut un „merit”, dar scrii ca să te afli-n treabă, cum se spune, pentru că oricum „maşina” alimentată de Dedu funcționează. Dar acum e vorba de juniori 1, deci nivelul e mult mai ridicat.

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la oera 13,00, juniorii 1 de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea joacă în Sala Liceului Energetic în compania celor de la CSS Craiova, „victimele” vâlcenilor de la juniori 2. Pe unde i-au „prins” i-au „tocat” pe cei din Cetatea Băniei. Să sperăm, că şi acum va fi la fel.

PS. Nu ştiu de ce doamna profesoară Stăncuța Guiu pare că e supărată pe mine. Sau intuiesc, sau mă-nșel….

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *