Dorinel Bălău susține că centralul drăgăşenean Ionuţ Cojocaru a dezavantajat echipa sa în meciul jucat de aceasta, pe teren propriu, cu AFC Băbeni

Cu ceva timp în urmă, când l-am cunoscut, prin intermediul domnului Matei, l-am văzut arbitrând câteva meciuri şi am mizat pe el că va ajunge sus.

Acum, domnule Cojocaru, recunosc, m-ați „învins”. Am pariat, se pare, pe un „cal mort”, pe un mânz care a devenit, peste noapte, „gloabă”.

Domnul Bălău vrea să-i scoată pe teren pe cei de la Oltul Drăgoeşti cu tricouri pe care să scrie „Jos hoția din arbitrajul vâlcean”!

Sigur că poate, în opinia unora, domnul Bălău exagerează folosind cuvântul „hoție”.  Poate, dar să nu uităm că Dorinel finanțează din banii săi echipa de fotbal. Bani cu care ar putea face orice altceva. să se bronzeze în Insulele Canare, un concediu în Bali, şi așa mai departe.

El, din dragoste pentru fotbal, din pasiune, vrea să bage banii în fotbal. Apare, astfel, frustrarea, poate uneori subiectivă, dacă şi vede că e „furat” de arbitri.

Spuneam că frustrarea, supărarea, putea fi subiectivă. Dar, e un semn de întrebare în ceea ce privește acest tânăr arbitru. Drăgăşeneanul Ionuţ Cojocaru a pățit-o la P. Otăsău (când a fost lovit de un fulg de nea și a căzut ca secerat.

Aud că şi meciul Costești – Băbeni ar fi fost făcut puţin „praf” de aceleași arbitru.

Acum, același Cojocaru ar fi făcut praf meciul Drăgoeşti – Băbeni.

Oare ce se întâmplă cu el. Pentru că, după cum spune Bălău, chiar şi observatorul meciului, domnul Neacșu, ar fi recunoscut faptul că Ionuț a greșit grav în mai multe locuri.  Într-un cuvânt, domnul arbitru Cojocaru ne-a făcut bardaf”, declară Dorinel Bălău. Printre multele greșeli făcute în meciul Drăgoeşti – Băbeni ar fi faptul că Ionuţ Cojocaru ar fi dat lovitură liberă pentru gazde, când faultul s-ar fi făcut în careul băbenarilor, deci ar fi trebuit, în opinia domnului Bălău, să se dicteze penalty.

E putin jenant, pentru că făcând o paralele devine grav ceea ce se întâmplă în cazul acestui arbitru.

E vorba de o eventuală dezavantajare a unei echipe finanțate de un primar cu suflet pentru fotbal (P: Otăsău) dar şi a unei echipe finanțate din banii săi de Dorinel Bălău. Dar pe Ionuţ Cojocaru cine îl trage la răspundere dacă a greşit, așa cum se susține?

Sau, iarăși, pe principiul „nu sunt arbitri” se închid ochii şi …”câinii latră, ursul merge”….

PS. Apropos, domnule A.O., ce mai ziceţi, iar exagerează cel care acuză, oarecum, un arbitru că-i face echipa „bardaf”?! Mă aștept să-i luați apărarea arbitrului, în spiritul relațiilor cordiale existente între dvs și arbitri, fie că greșesc, fie că nu.

Nu-i aşa că e bine că de data asta Ionuţ Cojocaru a ieşit de pe teren viu şi nevătămat?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *