”Crăciunul Președintelui”, prezent la două festivaluri ”Pisica aristocrată”, la Teatrul Național din Caracal, ”Frozen-Regatul înghețat”, pe scena Teatrului „Anton Pann”

Printre spectacolele de la sediu, pe care sâmbătă de sâmbătă le puteți urmări, actorii Teatrului Anton Pann își fac timp pentru a repeta la producția unor noi spectacole și își mai fac timp ca să participe și la festivalurile la care sunt invitați. Facem această precizare deoarece la sfârșitul acestei săptămâni, în timp ce la sediul teatrului va avea loc sâmbătă 23 noiembrie, de la ora 19.00, cel mai așteptat show- ”Frozen-Regatul înghețat”, două dintre spectacolele Teatrului Anton Pann vor participa din nou la festival.

Crăciunul Președintelui” după piesa lui Pascal Bruckner, regia Chris Simion Mercurian, unul dintre spectacolele de forță ale Teatrului Anton Pann despre care s-a dus vestea că este un spectacol excepțional, după participările din stagiune trecută la diverse festivaluri, este invitat din nou la două festivaluri. Prima participare va fi în cadrul New Wave Theater Festival, care se desfășoară la Reșița în perioada 15-23 noiembrie, eveniment care aduce în atenție sărbătorirea celor 70 de ani de la înființarea Teatrului de Vest din Reșița. Teatrul Anton Pann va urca pe scenă alături de cunoscute teatre din țară: Teatrul Nottara, Teatrul Mic,  Teatrul Odeon, Teatrul Tineretului (Piatra Neamț), Teatrul Satiricus (Chisinău), Teatrul Dramaturgilor Români ( București), Teatrul Bacovia ( Bacău), Nomad (Cluj), Performance Delivery (București), Teatrul ARCUB (București), Teatrul Bulandra (Târgoviște), Teatrul de Artă (Deva), Teatrul Dramatic I.D. Sârbu (Petroșani).

Pe 24 noiembrie ”Crăciunul Președintelui” va putea fi văzut și de cei din Caracal. În perioada 21-24 noiembrie Teatrul Național din Caracal va fi gazda celei de-a XXI –a ediții a Festivalului de Comedie. Pe parursul a patru zile, în frumosul edificiu, spectatorii caracaleni și nu numai, vor fi încântați de spectacolele de teatru susținute de actorii ai unor teatre din București, Craiova, Lugoj și Roman. În programul festivalului pe lângă spectacolele susținute pentru adulți, vor fi puse în scenă și spectacole pentru copii.

Unul dintre spectacolele pentru copii prezentat pe scena Teatrului Național din Caracal este și ”Pisica aristocrată” spectacol de succes al Teatrului Anton Pann, care a avut premieră la sfârșitul săptămânii trecute, mai precis pe 16 noiembrie. Aceste sunt spectacolele care se vor juca în cele două zile pe scena festivalurilor de la Reșița și Caracal.

Încheiem prin a vă reaminti că sâmbătă 23 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Marea a Teatrului Anton Pann va avea loc cel mai așteptat show muzical- ”Frozen-Regatul înghețat”. ”Frozen, Regatul înghetat” este un spectacol mult așteptat, un spectacol cu toate ingredientele: magie, decoruri, proiectii 3D, cântec și dans, este o lume de basm, din câte ne spun organizatorii, din care nu veți mai vrea sa ieșiți. Biletele care s-au pus în vânzare de mult timp se pot achiziționa numai de pe siteul www.iabilet.ro.

Poftiți la teatru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *