Joi, 28 noiembrie, de la ora 10, în Sala Universitarilor a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din Rm. Vâlcea va avea loc Colocviul metodic „Proiectele culturale în teritoriu, evaluare, perspective și priorități”

Joi, 28 noiembrie, de la ora 10, în Sala Universitarilor a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din Rm. Vâlcea va avea loc Colocviul metodic „Proiectele culturale în teritoriu, evaluare, perspective și priorități”.
Participă directori de așezăminte culturale/cămine/ case de cultură, referenți pe probleme  culturale  din localitățile vâlcene.
Parteneri:  primării/cămine culturale/case de cultură din județul Vâlcea.
Organizatorul manifestării culturale este Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul”.
Va urma Atelierul „Ora de Creație”, acesta urmând a se desfășura în Sala Secției de Etnologie „Mihai Pop” din incinta Bibliotecii Județene Antim Ivireanul.
De asemenea, în perioada 25 – 29 noiembrie 2019, pe esplanadă și în Holul Mare al Bibliotecii – Expoziție de carte în cadrul Campaniei dedicate Zilei Internaționale Pentru Acțiune Climatică (29 noiembrie). Inițiativa aparține Climate Strike România și Fridays For Future, care lansează un apel către librăriile și bibliotecile din țară să se alăture campaniei #cărțipentruviitor / #booksforfuture prin amenajarea unui colț special dedicat cărților de mediu. La expoziție participă: Secția Împrumut Carte pentru Adulți, Sala de Lectură, Secția Carte pentru Copii, Secția Carte în Limbi Străine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *