Primăria Păuşeşti îşi întâmpină cetăţenii, de acum, într-o sală modernă, cu personal care le rezolvă doleanţele cu zâmbetul pe buze

În ultima zi a anului 2019, Cătălin Avan a mai bifat o acţiune în folosul comunităţii de la Păuşeşti. Iată ce a postat cel numit şi „Primarul Copiilor” pe facebook:

„Dragi prieteni,

Azi am receptionat lucrările de reabilitare a spațiului din primărie, unde cetățenii vin cu diverse probleme, care trebuiesc a fi rezolvate! Aici vor fi primiți intr-o sala primitoare de personal care sa le rezolve problemele cu zâmbetul pe buze! Tot azi am finalizat lucrările la gardul care delimitează domeniul public, din fata dispensarului! Am dat astfel posibilitatea de a se parca civilizat, când cetățenii merg la dispensar, banca, stomatologie, farmacie ! Am finalizat de plantat 35 brăduți lângă pârtia de săniuțe și am montat instalatia de iluminat nocturn! Asteptam zăpada! Toate aceste lucrări au fost executate doar de noi, eu viceprimarul și colegii mei din primărie, pe care o sa-i vedeți mai jos la petrecerea de sfârșit de an! Sunt oameni minunați care merita tot respectul! Nu am plătit nici măcar un leu manopera, făcând astfel economii importante la bugetul local ! Va urez un an nou fericit și mult mai frumos decât 2019! Multă sănătate tuturor”

La Păuşeşti au ajuns, negreşit, atunci când a trebuit, şi Moş Nicolae, dar şi Moş Crăciun:

„Moș Nicolae a ajuns la noi, taman din Austria … prietenii noștri lady Doris Sermonet-Kola and mister Alfred Krren de la Fundația Round Table Austria precum și Radu Bizic /Sebastian Antonie de la fundația Round Table România au făcut azi viața mai frumoasa la peste 150 de copii din Pausesti! Mulțumim din suflet!”

„Simplu! Un copil, un brăduț, un dar…! Nu trebuie sa mai tăiem un brad, peste câțiva ani, sa facem pomul de Crăciun, la Pausesti! Dragi copii, sper sa-l ingrijiti cu dragoste in suflet, sa va bucure inima, in fiecare iarna!!! Mulțumim de sprijin domnilor directori George Mihailescu și Grigorita Gheorghe , precum și șefului Ocolului Silvic Babeni, Dobrescu Nicolae , brigadierului Maciuceanu Daniel, pădurarului Claudiu Nedelcu! Mereu ne dorim sa avem copii fericiti și liniștiti, in sătucul nostru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *