Marian Deaconescu, reprezentantul cluburilor de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF Vâlcea: „Pentru mine, 2019 a fost un an bun, din punct de vedere profesional”

Reprezentantul cluburilor de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF Vâlcea, Gicu Deaconescu spune că anul 2019 a fost unui bun pentru domnia-sa, în plan profesional.

„A fost un an bun, cu satisfacții în plan profesional. În primul rând, clubul la care activez, Viitorul LGT Băbeni, a participat la toate competițiile organizate de AJF Vâlcea, la toate categoriile de vârstă, lucru bun pentru o localitate cât de cât mică.

Sunt mulțumit şi de faptul că la AJF, împreună cu echipa de acolo, am făcut lucruri bune la nivel de copii şi juniori. Sunt împăcat sufletește că am făcut tot ceea ce a depins de mine să revitalizăm fotbalul vâlcean la nivel de copii şi juniori.

Exemplu: Cupa Satelor sau Memorialurile şi competițiile oficiale de juniori la toate categoriile de vârstă, cu multe echipe participante. Precizez că întrecerile nu au avut incidente. Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor şi oamenilor de fotbal din judeţ care au fost alături de mine în 2019, în încercarea aceasta de a da o nouă faţă fotbalului juvenil vâlcean”, spune Marian Deaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *