„Revoluţie” la Oltul Drăgoeşti: Dorinel Bălău vrea să renunţe la jumătate din numărul jucătorilor legitimaţi la clubul de Superligă

Iată ce înseamnă să fi investitor şi să nu mai accepți să ai ceva la număr, de care nici să te folosești.

Concret, Dorinel Bălău mai face o „revoluție”. Adică încearcă să dovedească faptul că nu mai merge cu până acum, cel putin la domnia-sa, să fii așa, la număr. Avea, după cum spune, 24 de jucători la echipa care activează în Superligă, Oltul Drăgoeşti,  însă la meciuri, uneori, nu strângea 12-13, ca să facă şi 2-3 schimbări.

Fiind vorba de banii săi, Dorinel Bălău a „strâns baierele pungii”. Şi pe bună dreptate. Ce să facă, totuși, cu acei jucători care erau mai mult la număr?! astfel că, numai puțin de 11 au fost anunțați că pot pleca de la Oltul. Dar nu în orice condiții. Cei care au venit gratis, pot pleca la fel, cei pe care Dorinel a dat bani, pot pleca dar contra unei sume de bani.

Dorinel Bălău a pus şi pune suflet în fotbal. Şi-şi joacă acolo banii familiei. Astfel că e de înțeles de ce nu acceptă să fie „dus cu preșul” de cei care ar putea crede că la Oltul Drăgoeşti mai funcționează principiul „lasă, bă, că merge şi așa”.

Așadar, Dorinel Bălău a declanșat o nouă „revoluție”. A suferit când echipa lui a pierdut, deși conducea, într-un meci chiar şi cu 2-0 (acasă, parcă, în meciul cu Unirea Tomşani). A strâns din dinți când a văzut că la meciurile din deplasare, în special, abia strângea jucători pentru un „11” care să intre în teren. A drămuit fiecare ban, încercând să mulțumească pe toată lumea, doar erau, oarecum, parte din familia lui, dar acum gata. Neseriozitatea trebuie tratată ca atare, cei care au arătat că le pasă de echipa asta au mai primit o şansă.

Şi încă un lucru bun. Dacă vrei să fi sus, trebuie să iei, în cazul acesta, jucători de acolo. De aceea, Dorinel vrea să aducă la echipă jucători de Superligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *