Profesorul Florentin Pera rămâne la SCM. Favorit să preia postul de selecţioner al României este vâlceanul Aurelian Roşca

Pentru că i s-a sugerat să renunțe la a antrena campioana României, SCM Rm. Vâlcea pentru a prelua postul de selecţioner al naţionalei de senioare a României, profesorul Florentin Pera a refuzat această variantă, alegând, împreună cu oamenii din conducerea administrativă a clubului să continue la gruparea din oraşul de la poalele Capelei.

„M-am simţit onorat de oferta pe care am primit-o de la FRH. După cum am mai spus, echipa naţională nu se refuză, oricine îşi doreşte să ajungă antrenor la prima reprezentativă, dar nu puteam să renunţ la SCM. Sper să mi se mai ofere, pe viitor, această oportunitate”, a declarat, pentru „Arena vâlceană”, tehnicianul campioanei.

În aceste condiţii, favorit pentru a deveni selecţionerul naţionalei de senioare a României rămâne vâlceanul Aurelian Roşca, cel care a plecat de curând de la echipa care activează în Liga Florilor, HC Dunărea Brăila şi e liber de contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *