Cea de-a doua premieră a Teatrului „Anton Pann” din 2020, „Poezie-n XXI”, o nouă reuşită a instituiţiei culturale vâlcene

Weekendul trecut, Teatrul „Anton Pann” a venit în fața publicului vâlcean cu o nouă premieră:  „Poezie-n XXI”.  Fiind vorba de o premieră, e de apreciat faptul că au luat în sală, pentru a urmării spectacolul, destul de mulţi tineri.

De altfel, lucrul acesta a fost remarcat, printre altele, şi în postarea făcută pe facebook (în grupul „Amicii Teatrului Anton Pann”) de către PR-ul instituţiei culturale vâlcene, jurnalista Daniela Ştefănescu:

„Exact asa cum afirma si Denisse Moise, premiera „Poezie-n XXI” o poezie de spectacol. Ma bucur ca in sala au fost si tineri si iubitori ai poeziei de toate varstele care pret de 5 minute au aplaudat evolutia de exceptie a actorilor. Felicitari regizorului Vlad Trifas pentru faptul cum a stiut sa ne aduca poezia atat de aproape de sufletul nostru, cei din sala nici nu au simtit cand a trecut o ora si ceva. Felicitari, Vlad, esti bun, dat naiba. Poate ca acest spectacol se va relua si atunci veti vedea ce inseamna un spectacol de poezie. Felicitari, felicitari, ma inclin. Pacat ca am doar cateva poze. Daca mai aveti dvs, va rog sa mi le trimiteti. Multumesc mult.”

Poezie’n XXI” este un spectacol în regia lui Vlad Trifaș, scenografia Iolanda Mutu Jr. a fost cea de a doua premieră a Teatrului Anton Pann din 2020, evenimente care stau sub semnul aniversării a 30 de ani de teatru profesionist la Rm Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *