Primarul de la Păuşeşti, Cătălin Avan: „Sunt dezamăgit de cum minte premierul, fără să clipească, cum că nu are România bani pentru proprii copilași!”

Aşa cum ne-a obişnuit, primarul de la Păuşeşti, Cătălin Avan îşi spune punctul de vedere, pe Facebook, vizavi de refuzul Guvernului Orban de a plăti alocaţiile majorate a copiilor, deşi există o lege în acest sens, promulgată chiar şi de către Preşedintele României.

„URAT ȘI REGRETABIL! Încercarea Guvernului Orbán de a face economii la buget, in detrimentul copiilor României, este extrem de urata! Dublarea alocațiilor copiilor este perfect realizabilă, sumele necesare fiind prevăzute in bugetul de stat! Apoi in luna iulie, prin rectificarea bugetară, se pot suplimenta cu sumele necesare plății alocațiilor de stat pentru copii, pana la 31 .12. 2020! Dar ei prefera sa minta, considera romanii prosti, își bat joc de copilaria unor îngeri! Dragi guvernanți, copiii sunt viitorul României!Eu unul sunt dezamagit de cum minte premierul fără sa clipească, cum ca nu are România bani pentru proprii copilași! Rusine !” – a scris Avan pe reţeaua de socializare.

Comentariile pro sau contra n-au întârziat să apară. Iată câteva dintre acestea:

„Salarii mai mici pentru parlamentari așa se pot majora alocațiile copiilor”.

„Asta nu-i guvernul României, este doar o mască. Nu au oameni competenți in funcțiile cheie, vom fi din nou în criză economică și din nou vor avea de suferit copiii, bătrânii și salariații cu salarii minime!”

Au spus-o clar ,vor anticipate. Orban e prea orgolios să-și dea demisia, și speră la o moțiune din partea PSD-ului. PSD=PNL – demagogi, odată ajunși la putere uita pt ce au fost aleși. Eu zic ca si după alegeri tot nu vor avea bani , n-au sursa de finantare! Pt ei ,copii nu votează, iar bătrânii sunt PSD-isti! Concluzia, pt aceste categorii nu au bani de finantare”. 

„Sunt in asentimentul tau Catalin. Am ajuns niste slugi in cea mai bogata tara din Europa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *