Primarul PSD de la Slătioara, Sorin Romcescu va continua lucrările de modernizare a localităţii

Primarul PSD de la Slătioara, Sorin Romcescu este hotărât să continue activitatea de modernizare a localităţii pe care o conduce. De altfel, acesta s-a înscris pe lista Fondului de Dezvoltare şi Investiţii cu proiectul „Modernizarea drumurilor de interes local”, proiect care are o valoare totală a investiţiei de circa 2,2 milioane de euro.

Acest proiect prevede modernizarea unui număr de 21 drumuri, printre care drumul Ghiorghiţa – Cumpene Văi, drumul Izlazului – sat Coasta Cerbului, drumul Chivu-Drăgulescu prelungire – sat Coasta Cerbului, drum Angelescu, Rogovenilor – sat Milostea, Tomeştilor, Ciolofan – sat Milostea, drum Stroescu, drum spre Preda – sat Milostea, Pruneştilor, drum Angheluţă, Muscalilor, Stăncioi, Florescu, Pătroi, Mogoşenilor, Todeci, Luculescu, Răducanu, Preot Mihăilescu – sat Rugetu.

De precizat faptul că de curând, Fondul de Dezvoltare şi Investiţii a mai aprobat finanțarea pentru proiectul de înființare sistem distribuție gaze naturale în comuna Slătioara, alături de alte 6 comune din Vâlcea.

De asemenea, a fost scos la licitaţie proiectul de modernizarea a dispensarului uman din satul Mogești. Programul se derulează cu finanţare prin PNDL 2 şi are o valoare de circa 600.000 de euro. Noul spaţiu de dispensar construit din temelii va beneficia de o serie de dotări medicale de ultimă generaţie, cu aparatură performantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *