Marcel Boboc: „La mulţi şi binecuvântaţi ani, Gabriela Elena Boboc!”

Omul de sport Marcel Boboc trece prin momente grele.

Astăzi, soţia sa, Gabriela îţi ser beazăp ziua de maştere, dar din păcate aceasta este internată în spital, împreună cu fiul cel mic al familiei, Tlony.

Marcel Boboc a postat recent, pe facebook, o urare de „La mulţi ani!” pentru soţia sa, Gabriela, cu menţiunea „însănătoşire grabnică” pentru doamna sa şi fiul lor, Tony.

„Astăzi este ziua ta, a ființei căreia datorez totul, din păcate trecem iar prin încercări, însănătoșire grabnică Tony Boboc și ție La mulți și binecuvântați ani Gabriela Elena Boboc cu sănătate, bucurii, împliniri alături de noi toată familia Boboc”. 

Imediat au venit şi reacţii:

„La multi ani ! multa sanatate” (Gigi Gigi);  „Multi ani sanatosi si plini de realizari nenea Boboc Ion Marcel” (Adi Ilinca); „La multi ani sanatosi si bucurosi!!”(George Cs)  – sunt câteva dintre acestea.

Reamitim că recent, vâlceanul Marcel  Boboc a fost supervizor la o puternică Gală Superkombat şi OSS, în Capitală, (Piramida greilor), o gală cu o piramidă de 8, gală organizată de Eduard Irimia.

Tot de puţin timp, Marcel Boboc a revenit în afaceri: împreună cu familia Jianu, din Vaideeni, acesta a dat drumul unui magazin (la Geamuri Late) care vinde produse naturale bio (fructe şi legume – fără zahăr).

Pritre produsele pe care le puteţi cumpăra aici se numără: suc de mere cu pulpă, suc de măr, morcov și sfeclă roșie, suc de mere și vișine, suc de mere și coacaze, suc de mere și mure, uc de mere și portocale, dulceaţă de mure sau căpşuni, sau gemuri de diferite sortimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *