Haideţi s-o ajutăm cu câte un vot pe colega noastră Magda Popescu: e nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2020 (premiul pentru jurnalism)

Colega noastră, Magdalena Popescu, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani în presa locală, a fost nominalizată la Premiul pentru Jurnalism în cadrul Galei Naționale e Excelenței în Asistență Socială 2020.
Această nominalizare reprezintă o încununare a eforturilor jurnalistului Magdalena Popescu în domeniu social în anul care a trecut și nu numai. Cei care doresc să o sprijine să ajungă în finala de la București, trebuie să știe că o pot face printr-un vot on-line aici http://poll.cnasr.ro/poll/12. Se accesează premiul pentru jurnalism și se votează în dreptul numelui Magdalena Popescu.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a este organizată în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român, de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.
Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *