Primarul de la Păuşeşti, Cătălin Avan: „La localele din iunie, cert e că nu voi mai candida pe listele PNL”

E un împătimit al fotbalului. Nu-i uită nici pe copii din comună. Chiar grija sa pentru viitorul de mâine al localității, cărora se îngrijește să le asigure toate condițiile de a învăța i-a atras denumirea de „primarul copiilor”.

A reușit, într-un timp relativ scurt, de când este edil la Păuşeşti Otăsău, să resusciteze localitatea, s-o readucă la viaţă.

Cătălin Avan a făcut din echipa de fotbal FC Păuşeşti Otăsău una competitivă, astfel că adversarele care merg să joace la P. Otăsău o fac acum cu teamă şi respect.

De asemenea, FC P. Otăsău e primită cu respect pe terenurile de fotbal din judeţ, acolo unde joacă.

În plan politic, alături de o organizație puternică a PNL (până de curând), dar şi împreună cu un Consiliu Local pus în slujba comunității, Cătălin Avan a reușit să facă multe lucruri bune pentru localitatea pe care o conduce.

În ultima perioadă, presa locală a punctat faptul că edilul de la Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan nu va mai candida, la localele din iunie, anul acesta, pentru un nou mandat pe listele PNL.

Contactat telefonic, să-ţi spună punctul de vedere în acest sens, edilul de la Păuşeşti Otăsău ne-a declarat: „Ceea ce e clar până acum, din punctul meu de vedere, eu şi marea majoritate a oamenilor mei, nu vom mai candida pentru un nou mandat, la locale, pe listele PNL, pentru că personal cred că acest partid nu vrea binele oamenilor. Deocamdată atât pot să spun, cu certitudine”.

La localele din urmă cu patru ani, Cătălin Avan a câștigat detașat (faţă de ceilalți contracandidați)  funcția de primar al localității Păuşeşti Otăsău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *