De Dragobete, „Fata din maşinărie”, la Teatrul Anton Pann”. Intrarea este liberă

De Dragobete – ziua în care  se sărbătoreşte iubirea la români, Teatrul „Anton Pann” vine în faţa publicului vâlcean cu un spectacol ce va fi oferit cu intrare liberă.

E vorba de spectacolul „Fata din maşinărie”, cu Denisse Moise şi Tudor Andronic, spectacol ce va putea fi urmărit luni, 24 februarie, de la ora 19,00, în Sala Studio.

Povestea celor doi tineri îndrăgostiți, Denisse Moise și Tudor Andronic, în rolurile lui Polly şi Owen, este povestea incitantă despre iminenţa unui progres tehnologic gata să redefinească tot ceea ce ştim despre om. Chiar dacă viața lor pare minunată, o viață bună și un confort material sporit, ea avocat, el lucrând la un spital, la un moment dat totul se schimbă. Pentru a se rupe de stresul cotidian, Owen îi oferă lui Polly, pentru o anumită perioadă de timp, un gadget misterios care, pentru început chiar o ajută. Granița dintre cele două lumi, cea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile. Ce se va întâmpla în continuare cu Polly, o să vedeți în spectacol. Geniali actorii, genială interpretarea actriței Denisse Moise, care te duce cu gândul că și ție ți s-ar putea întâmpla la un moment dat. Rolul, se vede, îi place, îi vine ca o mănușă. Mai nou, Tudor Andronic, alături de ea și-a însușit responsabil acest rol, îl duce cu succes la bun sfârșit, amândoi joacă cu atâta naturalețe încât o să vă facă să-i iubiți la cât de buni sunt. Da, sunt buni, Teatrul Anton Pann are actori buni, premiile pe care le-au obținut la diferite manifestări de gen ne obligă să facem această remarcă. Veniți să vedeți spectacolul ca să vă convingeți dacă mai este nevoie. Participările de la ultimile reprezentații și aplauzele îndelungi au demonstrat profesionalismul cu care joacă.

In acest spectacol veti sesiza diferenta dintre o rugăciune și o dorință” – scrie, pe facebook, PR-ul Teatrului „Anton Pann”, jurnalista Daniela Ştefănescu.

Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *