Tânărul actor Andrei Cătălin (Teatrul „Anton Pann”), nominalizat la Gala Premiilor UNITER, secţiunea „Cel mai bun actor în rol secundar”

Încă o veste bună, care dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, valoarea tinerilor actori ai Teatrului „Anton Pann”.

Tânărul actor Andrei Cătălin a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER, la secţiunea „Cel mai bun actor în rol secundar”, cu rolurile din  spectacolul „Emisie: Titanic Vals”, după Tudor Mușatescu, regia Matei Lucaci-Grunberg.

De altfel, Andrei Cătălin nu e „străin” de premii câștigate.

Anul trecut, acesta a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul „Marc Aureliu”, din spectacolul „Crăciunul Preşedintelui”, la Festivalul de Teatru de la Reşiţa (15 – 23 noiembrie 2019).

„Wow, da. Da, o mare bucurie. Teatrul Anton Pann nominalizat din nou la Gala Premiilor UNITER. Nici nu stiu pe cine sa felicit. Pe manager, pe Tavi Costin pt initiativa de a aduce un regizor tanar, pe Matei Lucaci-Grunberg sau pe Andrei Catalin nominalizat la premiul pt cel mai bun actor in rol secundar, rolurile din spectacolul ” Emisie:Titanic vals”. Felicit intreaga echipa pt ca pana la urma este o munca de echipa. Nu am exagerat niciodata cand am spus ca Teatrul Anton Pann are actori valorosi. Bravo, oameni frumosi, ne -ati facut mandri pt aceasta nominalizare. Din nou numele Teatrului Anton Pann se va auzi la cel mai prestigios eveniment din lumea teatrala” – a scris, oe facebook, PR-ul Teatrului „Anton Pann”, jurnalista Daniela Ştefănescu.

 

PREMIILE SENATULUI UNITER ȘI NOMINALIZĂRILE PENTRU PREMIILE GALEI UNITER 2020

Cel mai bun actor în rol secundar:

Andrei Cătălin, pentru rolurile din spectacolul „Emisie: Titanic Vals”, după Tudor Mușatescu, regia Matei Lucaci-Grunberg la Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea

Cristian Grosu, pentru rolul Caliban din spectacolul „Furtuna” de William Shakespeare, regia Gábor Tompa la Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Răzvan Vicoveanu, pentru rolul Joshua din spectacolul „Creştini” de Lucas Hnath, regia Radu Iacoban la Teatrul „Regina Maria” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *