Deputatul vâlcean Eugen Neaţă (PSD): „Liberalii, din eșec în eșec!”

Să alergi de unul singur și să pierzi este probabil cel mai ridicol lucru care ți se poate întâmpla.
Politicienii liberali ai României, în frunte cu președintele Iohannis, joacă această scenetă de câteva luni de zile. Pierd cursă după cursă, alergând de unii singuri pe arena politicii românești. Pierd guvernul liberal când nu vor să-l piardă și nu-l pierd când vor să-l piardă. Pierd alegerile locale în două tururi și pierd acum și alegerile anticipate. Oamenii aceștia sunt niște campioni ai pierderilor de toate felurile.
Se pierd pe ei înșiși, pierd confruntări cu toți adversarii politici, pierd confruntări cu toți prietenii politici și pierd chiar confruntările cu nimeni pe pământ, pentru că nimeni nu mai are chef să se confrunte cu niște oameni care doar pierd.
Nu este nicio glorie să te iei la trântă cu unii care abia se mai țin pe picioare.
Mai grav este că tocmai acum, cănd guvernul liberal abia mai respiră, România este pe cale să se confrunte cu una dintre cele mai grele încercări ale omenirii: pericolul pandemiei de coronavirus. Având la cârmă acest guvern liberal, atât de nepriceput pe câmpul de luptă și atât de preocupat să inventeze bătălii și să le piardă pe toate.
Rămâne speranța că deciziile care se iau în pregătirea acestei mari bătălii sunt pe mâna specialiștilor, nu a amatorilor din guvernul României. Ca întotdeauna, avem multe speranțe puse în vameși, în medici, în polițiști și în alți funcționari statali care ne pot păzi cu profesionalism de toate relele pământului.
Liberalii tocmai au o altă treabă Pregătesc următoarea confruntare politică pe care și-au propus să o câștige pierzând din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *