Daniel Dimulescu, primar Mădulari: „Vreau să batem, în Cupă, echipa prietenilor mei Diaconescu şi Pearcu”

Echipa care activează în Liga a 4-a, CS Mădulari, are deja experiență în privința participării în Cupa României, judeţ.

Echipa primarului Daniel Dimulescu are deja două prezențe în semifinalele competiției şi după meciul din weekend vrea să bifeze a treia participare în „competiția surprizelor”.

Pentru a ajunge în semifinale, însă, CS Mădulari trebuie să treacă, în sferturi, de echipa de Superligă, Unirea Tomşani.

Potrivit declarațiilor oferite publicației „Tribuna Vâlceană”, Daniel Dimulescu, edilul de la Mădulari, e conștient că echipa sa are meci greu cu Unirea Tomşani, dar spune că așteaptă o victorie în meciul cu formaţia lui Pearcu.

„Abia aștept întâlnirea cu echipa prietenilor mei, Mihai Diaconescu şi Dumitru Pearcu. Vreau să facem spectacol dar  vreau să-i şi bat”, spune „Vânătorul”.

De altfel, tot în „Tribuna Vâlceană”, Dimulescu anunță că intenționează să iasă la vânătoare de mistreți, pe care apoi să-i pregătească jucătorilor de la CS Mădulari, la o masă câmpenească „în semn de apreciere pentru munca depusă de aceștia în Cupa României şi în campionat”.

În optimile cupei, CS Mădulari a „detonat” deja o bombă. Echipa lui Dimulescu a scos din competiţie o echipă care va juca în play-offul Superligii, AFC Băbeni, scor 4-2 pentru gruparea din sudul judeţului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *