Deputatul PSD Vâlcea, Eugen Neaţă: „Viața merge înainte. PSD Vâlcea se pregătește să câștige alegerilor locale”

„Se pregătesc alegerile locale. Datoria celor care acționăm în politică este să spunem publicului că alegerile locale vor avea loc în luna iunie a acestui an.
În haosul pe care l-au creat liberalii pe tema alegerilor în mai multe tururi și a alegerilor anticipate, lumea a amețit deja. Tocmai de aceea trebuie spus răspicat: alegerile locale trebuie să aibă loc conform legii.
Și în județul Vâlcea, organizațiile locale ale PSD își nominalizează candidații la funcția de primar și își completează listele de consilieri locali. La județ este cunoascută candidatura pentru președinte al Consiliului județean a actualului președinte, colegul nostru Constantin Rădulescu. Performanța președintelui Constantin Rădulescu de a plasa, în ultimii patru ani, județul Vâlcea pe podiumul județelor cu cea mai bună absorție de fonduri europene este arhicunoscută.
Proiectul viitorului său mandat are ca principal obiectiv ridicarea condițiilor de trai din mediul rural la nivelul celor din mediul urban.
Împreună cu primarii din județ, care vor fi în marea lor majoritate social-democrați, președintele Constantin Radulescu pregătește, deja, un plan de administrare județean de mare succes. L-am ascultat expunând acest proiect în multe dintre întâlnirile pe care le are în localitățile vâlcene, în această perioadă de pregătire a alegerilor locale din luna iunie.
Obosiți de haosul guvernării liberale, oamenii își pun speranța în coerența unui plan administrativ real, adaptat nevoilor din localitățile unde aceștia muncesc și trăiesc. Este ceea ce social-democrații vâlceni au oferit în trecut și o pot face și în viitor cu mult succes.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *