PSD Vâlcea şi-a desemnat candidaţii la funcţia de primar la Scundu, Băile Govora şi Suteşti

Weekendul trecut, PSD-işti vâlceni şi-au stabilit, în urma şedinţelor ce au avut loc, alţi candidaţi la funcţia de primar, în perspectiva alegerilor locale , în trei localităţi din judeţ: La Scundu, Băile Govora şi Suteşti.

PSD Vâlcea are în echipă oameni cu experiență în administrație, iar Dumitru Blejan este un exemplu de primar destoinic, care, timp de cinci mandate, a făcut mult bine pentru comună. Sâmbătă, 7 martie 2020, organizația locală

PSD Scundu l-a reconfirmat pentru a candida la funcția de primar al comunei.
PSD Băile Govora propune o echipă tânără, energică pentru dezvoltarea orașului. Băile Govora are nevoie de o administrare eficientă pentru a-și recăpata frumusețea de altădată. Astfel, Bogdan Dumitrică a fost desemnat candidat pentru funcția de primar, în perspectiva alegerilor locale.

La Sutești, PSD Vâlcea a avut o administrație performantă, condusă de o doamnă primar tânără și ambițioasă. Venea într-un mandat nou, după unul dintre cei mai buni primari din județul Vâlcea, Ion Stănescu. În weekend, Nelu Stănescu revine în postura de candidat pentru primăria Sutești. Viitorul primar al comunei Sutești, Nelu Stănescu, este dovada clară că omul sfințește locul și ne confirmă că „bine faci, bine găsești!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *