Senatorul PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă: „Bine faci, bine găsești !”

Această afirmație este un adevărat manual de civilizație românească.
L-am auzit la fiecare vârstă. În copilărie însemna mai degrabă să nu faci năzbâtii, în adolescență să înveți să-i ajuți pe cei mai puțin norocoși, în tinerețe să nu lași pe nimeni în urmă în situații grele și acum, la maturitate, să participi la binele celor mulți, al tuturor românilor, dacă se poate. Muncesc zilnic în Parlamentul României cu încrederea că particip la binele tuturor. Dar aud această afirmație foarte des și pentru că echipa de campanie a președintelui județean Constantin Rădulescu a ales-o ca titlu pentru realizările pe care acesta le-a avut în fruntea Consiliului județean Vâlcea.
Bine faci, bine găsești!
Binele făcut de administrația lui Constantin Rădulescu se vede de pildă în avântul pe care l-a luat turismul în județul Vâlcea. Turismul în toate formele lui: balnear, monahal, agroturism și turism de plăcere.
În ultimii ani a fost tranșată definitiv în favoarea județului, cu un serios sacrificiu financiar, situația Transalpina Schi Resort, cel mai nou domeniu schiabil din România și au fost susținute cu bani multe dintre proiectele de modernizare a stațiunilor balneare.
Accesul de la o zonă turistică la alta se face acum pe drumuri mai sigure, majoritatea modernizate în anii din urmă. Populația județului se mișcă mai ușor de la un loc de atracție la altul, de la parcurile de distracție din stațiuni, la ștrandul cu apă sărată din Ostroveni, de la mănăstirile Cozia, Turnu și Sânișoara, la Frăsinei, la Dintr-un Lemn, la Govora, la Hurezi, la Bistrița și pe valea Cheii, la Iezer și la schitul Pahomie.
Turismul de agrement se face acum de la pensiunile și podgoriile din sud și până în Parcul natural Cozia și la Obârșia Lotrului și de la muzeele din Râmnicu Vâlcea și până la Culele din Măldărești și la evenimentele tradiționale din Vaideeni.
Toate acestea au primit și sprijinul Consiliului județean și al președintelui Constantin Rădulescu în ultimii patru ani și vor beneficia de același suport și în următorul mandat al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *