Editorial Ionel Gerea: „E clar că prin „îndrăzneala” de a lua titlul, sezonul trecut, Vâlcea a deranjat. Iar acum, drept consecinţă, a fost taxată. Aşa, ca să nu uităm, noi, vâlcenii, cine e şeful!”

După meciul de ieri, din Capitală, am rămas cu un gust amar. Şi cred că nu numai eu.

Dar sunt unele lucruri care ne fac să observăm că suntem prea mici pentru a schimba ceva.

Vâlcea a deranjat, cu siguranţă, şi l-a deranjat, în special, pe „tătucul” handbalului românesc, Alexandru Dedu, care, probabil, după ce gruparea noastră a „îndrăznit” să-i „zdruncine” supremaţia formaţiei din Capitală (luând titlul, sezonul trecut), şi-a jurat, probabil, în barbă, că va face tot posibilul ca acest lucru să nu se mai întâmple, pe viitor şi „lucrurile să revină la normal”.

Şi a făcut-o cu cap, desigur, bine gândit.

La meciul decisiv (profitând de faptul că s-a jucat şi fără spectatori), onorabila federație a delegat o brigadă de arbitri tineri. „Ca să să scoată, eventual, castanele din foc, iată, cu mâna lor”.

Lucru care s-a şi întâmplat. Cu hei-rup, uşor – uşor, cei doi constănțeni au dus meciul până la ultimele secunde.

Acolo, parcă celor doi li s-a împăienjenit ochii şi au fluierat o „infracţiune”: paşi! total AIUREAAA! Lucru dovedit la reluările oferite de TVR.

Şi uite aşa, echipa din Capitală a primit drept „pomană” mingea, iar bucureştencele, normal, au „confiscat-o” până la expirarea timpului de joc.

Acum, sigur, mulţi vor spune că nu trebuia să se ajungă aici. Poate! Dar dacă s-a ajuns, de ce trebuie ca doi copii să decidă, printr-o greşeală mai mult sau mai puţin voită, un titlu?

Mai erau 20 de secunde. Vâlcea avea atacul. Poate fetele lui Pera marcau, mai ști?! Să nu uităm că la Vâlcea, Da Silva a înscris în ultima secundă!

E clar că prin „îndrăzneala” de a lua titlul, sezonul trecut, Vâlcea a deranjat. Iar acum, drept consecinţă, a fost taxată. Aşa, ca să nu uităm, noi, vâlcenii, cine e şeful!…

Capul sus, fetelor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *