Primarul Cătălin Avan: „Rezultate la evaluare națională: Şcoala Gimnazială Păuşeşti-Otăsău urcă pe podium și ocupă locul trei pe județ, după Colegiul „Alexandru Lahovary” și Școala Gimnazială „Tache Ionescu”!”

Rezultate evaluare naționala: Scoala Gimnaziala Pausesti-Otasau urca pe podium și ocupa locul trei pe județ, după colegiul Alexandru Lahovary și Școala gimnaziala Tache Ionescu ! Concurs la Anton Pann, sâmbătă, concursul „Fii campion!”:
Cls a II a : Bazac Nicolae Alexandru: locul 1- punctaj maxim, matematica(invatator:Mateescu Olimpia)
Cls A III-A: Sogor Raluca: locul III-matematica+romana, locul I-matematica(invatator: Bugiu Anca-Elena)Toma Sara-mențiune
Cls A V-A: Chitoiu Cosmin: locul I-engleza( punctaj maxim), mentiune-engleza+romana(prof. Engleza :Scarlatescu Loredana si prof. Romana :Codoi Ancuta)
Draghici Roberta: mentiune franceza( prof :Amza Eliza)
Cls A VIII-A: Nistor Roxana : locul I- engleza+matematica, locul III-Engleza ( prof. Engleza: Scarlatescu Loredana si prof. Matematica :Nenitoiu Razvan)
Cucu Maya: premiul III-franceza si premiul III-romana si franceza( prof. Franceza: Amza Eliza si prof romana: Codoi Ancuta) Noi asiguram logistica, copilașii sunt cu staruinta zilnică de a fi mereu cei mai buni, dascălii sunt aplecați cu bucurie asupra muncii dumnealor, părinții asigura cu toată dragostea, confortul odraslelor lor!!! Felicitari tuturor ! Sunt mândru și bucuros ca am/ați ales calea dreapta! In acelasi timp, găsim mereu bucuria copilăriei ! Foto de la săptămâna ,, scoala altfel !!Ieri la propunerea mea și a domnului director Cristian Nicolae Fota, Consiliul local Pausesti a aprobat acordarea de burse de merit și sociale, pentru elevii noștri, in valoare de peste 40.000 lei! In plus fuecare familie din Pausestu, va primi la nașterea fiecarui copil, un stimulent de creștere a natalității de 1500 lei ! Asta pentru ca ne pasa de viitorul nostru, ca localitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *