Profesorul Iulian Toabeş, gata de reluarea drumului, în Superligă, alături de FC Păuşeşti Otăsău şi de primarul Cătălin Avan

De ani de zile, nu mai ştie ce e weekendul acasă, în familie.

O face de plăcere, din drag pentru fotbal. Dar şi pentru că are în „Primarul Copiilor”, Cătălin Avan, un om care pune suflet pentru echipa care reprezintă localitatea, pentru fotbal, în general.

E trup si suflet pentru FC PO si comuna natală, Păuşeşti. Încă din anul 2011 se ocupă de bunul mers al echipei. Are sute de meciuri alături de echipă. Profesorul Iulian Toabeş, căci despre el este vorba, este și consilier local, şi alături de primarul comunei Păuşeşti, Cătălin Avan, duc greul cu echipa.

Iulică Toabeş e gata de un nou drum alături de echipa unde e un fel de „fac totum”: surpriza plăcută a primei părţi a Superligii, FC Păuşeşti Otăsău.

„Suntem mulțumiți de ultimele meciuri amicale, ne bucuram ca nu am avut accidentări. (…) Împreună cu domnul primar Cătălin Avan am reușit să aducem la echipă următorii jucatori: Neaţă Marian (de la FC Băbeni), Angelco Prvulovici, Stătescu Alexandru şi Chebar Robert (ultima oară la Cozia Călimănești). A plecat un singur jucător, portarul Vegheanu Emanuel, s-a întors la Unirea Tomşani. (…) Am câștigat și ultimele 2 partide de verificare cu Chimia Rm Vâlcea, meci disputata pe sinteticul din Zăvoi, și cu AS Bunești, acasă. (…) Sâmbătă, 14 martie, la ora 16-00, începem campionatul în Superliga. Jucăm în deplasare, cu AS Băile Olăneşti. Meciul va avea loc pe sinteticul din Zăvoi”, spune Toabeş.

„Vreau să felicit şi echipa de juniori A1 de la FC PO, care a trecut în Cupa României de A.S Băile Olănești .Vom juca în sferturi cu Oltul Ioneşti.  Va fi un meci frumos”, mai spune Toabeş.

FC Păuşeşti Otăsău reia campionatul Superligii Vâlcea de pe locul 5, cu 36 de puncte.

Gruparea primarului Avan este depășită de Minerul Costeşti, Cozia Călimăneşti, FC Băbeni şi ACSSC Chimia, ultima având, însă 38 de puncte, faţă de 36, cât are FC PO.

Până la finalul sezonului regulat, gruparea din Păuşeşti Otăsău mai are de jucat un meci la Călimăneşti, cu Cozia şi unul acasă, cu Oltul Ioneşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *