Marcel Boboc: „Lupta împotriva situației actuale necesită implicarea întregii societăţi”

„Lupta împotriva situației actuale necesită implicarea ÎNTREGII SOCIETĂȚI. Fiecare om este în mod direct membru al operațiunii de combatere și prevenire a virusului. Autoritățile sunt cele de la care pleacă informația, iar noi (cetățenii) suntem colaboratorii lor în toate demersurile.
Este cel mai iresponsabil lucru să lovești neinformat instituțiile, într-un moment delicat ca acesta. SPRIJINIȚI AUTORITĂȚILE, sesizați-le când sunteți martori la ceva ce nu vi se pare a fi în regulă, nu mai dezinformați pentru că PANICA PRODUCE DEZASTRE MAI MARI DECÂT VIRUSUL ÎN SINE, nu mai creați teorii conspiraționiste aiurite și respectați conduita sugerată de organele de specialitate.
Iar dacă transformați și acest eveniment neplăcut în câmp de luptă politic, să știți că de gestionarea crizei se ocupa în ÎN PRIMUL RÂND profesioniști apolitici, în coordonare cu guvernul și structurile subordonate.
Este un test pentru omenire, reacția noastră ne va arăta la ce nivel ne aflăm, cine suntem de fapt și cât de bine ne putem coordona.
Dacă virusul sparge bariera psihologica a societății, am eșuat lamentabil, indiferent de numărul victimelor” .

Marcel Boboc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *