Florentin Pera continuă scandalul cu Per Johansson. „Hoțul strigă hoții! Minte cu nerușinare și vrea să își arate aroganța!”

Florentin Pera și Per Johansson au fost implicați într-un scandal uriaș la finalul meciului disputat de CSM București cu SCM Râmnicu Vâlcea. scor 23-22, în Sala Polivalentă, iar antrenorul oaspeților a răbufnit.

Pera a ținut să îi răspundă lui Per Johansson și a explicat de unde a pornit scandalul dintre cei doi. Mai mult, acesta l-a acuzat pe antrenorul suedez că minte și că încearcă să își arate aroganța și superioritatea față de el.

“1. Este foarte important de știut la ce oră a făcut declarațiile “secundul” de la CSM București.

2. După încheierea jocului, eu nu m-am manifestat la adresa lui, fiind în zona băncii mele, iar acest “secund” de la CSM București a venit spre mine foarte agresiv pentru a mă provoca prin jigniri și injurii, lucruri care se văd cât se poate de clar și pe imaginile de la TVR, pe care le atașez aici. În acel moment Ionuţ Bugan de la CSM Bucureşti încearca să-l liniştească, însă el continua într-un mod de neînţeles să mă provoace, ţinând cont de faptul că nu am avut absolut nicio discuţie cu el. În urma acestui comportament total inacceptabil, eu am reacţionat doar în momentul în care individul roşu de furie continua cu un tupeu ieşit din comun.

3. Eu nu l-am făcut spion, iar dacă se simte este problema lui şi nu este corect să ne facă paranoia. Foarte mulţi oameni de handbal din ţară s-au întrebat cum este posibil ca un antrenor principal la o echipă naţională să vina secund la o echipă de club cu puţin timp înainte de turneul preolimpic. Întâmplarea face ca una dintre adversarele echipei României să fie echipa la care el este antrenor principal. Poate de aici pleacă şi frustrarea acestuia faţă de oamenii din handbalul românesc.

4. Acest individ, cu aceste declaraţii, atât faţă de mine şi, în special, faţă de oamenii din handbalul românesc, nu face decât să-şi arate aroganţa şi superioritatea faţă de noi, declarând că el a venit cu intenţii bune şi doreste să educe jucătorii şi oficialii din România.

(sursa: prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *