Senatorul PSD, Bogdan Matei: „Vâlcea, cel mai frumos județ din România, pus în pericol de guvern și prefect!”

Vâlcea, județul pe care îl reprezint cu mândrie în Parlament, este unul a cărei economie se bazează foarte mult pe turism și agricultură, iar dacă guvernul nu înaintează o serie de măsuri pentru a preveni o criză, cel mai frumos județ din România o sa aibă enorm de suferit.
PSD a propus o serie de măsuri pentru a preveni acestă situație, precum: continuarea sprijinului pentru creșterea animalelor, pentru creșterea legumelor, acordarea sprijinului pentru menținerea forței de muncă în agricultură și industria locală.
Turismul, sportul sunt și ele afectate.
În judetul Vâlcea se poate face turism pe toata perioada anului, datorită stațiunilor pe care le are, așadar trebuie găsit urgent un set de măsuri pentru a ajuta oamenii din acest domeniu.
Fenomenul sportiv are de suferit și el, la sălile de sport și Fitness s-a pus lacătul, handbalul din Sala Traian, unde vâlcenii trăiau momente de bucurie la performanțele SCM-ului, de asemenea și-a închis activitatea, dar asta nu este o soluție!
Stațiunile turistice au foarte mult de suferit, iar acum toate pensiunile, hotelurile, dar și restaurantele au închis activitatea. Care sunt măsurile pentru aceste firme?! Este nevoie de un pachet de măsuri care să ofere încredere antreprenorilor, sa simtă că nu sunt abandonați în lupta aceasta.
Este mai mult decât evident că nu oferiți soluții pentru acești oameni, aceste firme, acest județ, iar un exemplu evident este cum gestionează domnul prefect al județului Vâlcea lucrurile in momentul actual, blochează banii pentru primari, singurii care duc greul la nivel rural. Este dezamăgitor cum gestionați aceasta criza domnule prefect, poate la primărie vă descurcați mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *