Primarul Ion Bebe Streinu (Şirineasa): „Unele magazine alimentare din localitate au crescut unele preturi la produsele de baza fara nici un fel de motiv”

Primarul  de la Şirineasa, Ion Bebe Streinu se dovedește a fi un edil extrem de activ, atât în viața reală, cât şi pe rețelele de socializare.

„Am observat ca in magazinele alimentare din comuna noastra au crescut unele preturi la produsele de baza fara nici un fel de motiv. ATRAG ATENTIA PATRONILOR CA DACA NU REVIN ASUPRA ACESTUI ASPECT VOI SESIZA INSTITUTIILE ABILITATE. PERSONAL MA VOI IMPLICA IN VERIFICAREA SI COMBATEREA ACESTEI PRACTICI NESIMTITE

(…)

Revin cu unele precizari privind situatia critica in care ne aflam;
– este interzisa deplasare persoanelor prin localitate intre orele,22-06
– se recomanda evitarea deplasarilor prin localitate si in afara ei fara un motiv bine intemeiat pe timpul zilei.
-cei izolati la domiciliu trebuie sa inteleaga ca aprovizionarea cu cele necesare se face numai intre orele 09-13 ale fiecarei zile,strict cu cele necesare.
– deasemenea cei izolati la domiciliu nu au voie sa paraseasca CURTEA LOCUINTEI,
-sunteti obligati sa va supuneti controlului organelor de politie,acestea avand dreptul sa vi se adreseze prin statiile de pe masinile de politie sau prin porta voce si va pot verifica atat ziua cat si noaptea,indiferent de ora.
-daca aveti cunostinte despre persoane venite din afara tarii anuntati-ma.
Respectand aceste reguli ne protejem atat pe noi cat si pe semenii nostrii.Noi ca institutie cat si politia din localitate vom pune in aplicare prevederile legale indiferent ca unora le convine sau nu.Eu insotit de politistul de serviciu vom patrula ziua si noaptea prin localitate pt a verifica daca respectati normele impuse cat si recomandarile. Va multumesc anticipat pt intelegere” –  scrie edilul de la Şirineasa pe facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *