Senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei, după ce s-a anunţat că există posibilitatea repetării anului şcolar: “Una “hăis”, cealaltă “cea”

Membrii Guvernului nu sunt uniţi, nu lucrează împreună pentru binele cetăţenilor şi, mai mult, provoacă haos, a afirmat luni senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului şi Sportului.

  • “Una “hăis”, cealaltă “cea”, cum spune o vorbă din popor…așa funcționeaza guvernul! Când se sună pe whats app, Turcan și Anisie, se pierde și semnalul, dar și neuronul!!!

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că repetarea anului școlar este o variantă luată în calcul de autorități.

E o declarație iresponsabilă a doamnei vicepremier. Nu se poate să vii cu o astfel de declarație în condițiile în care profesorii se luptă pe cât pot să vină în sprijinul elevilor. Pe de altă parte ministrul educației exclude varianta înghețării anului școlar. De aici ne putem da seama că membrii guvernului nu sunt uniți, nu lucrează împreună pentru binele cetățenilor și mai mult de atât provoacă haos.

Oare doamna Turcan își dă seama ce se poate întâmpla dacă se îngheață anul școlar, știe ce probleme vor avea profesorii, elevii și părinții?”, a afirmat senatorul PSD pe Facebook.

El a adăugat că este important un an din viața unui copil, şi nu este momentul să îl irosim, în condițiile în care este parcursă totuși 80% din programa școlară.

“Exclus astăzi să vorbim despre repetarea anului, se pot face subiecte pentru examene în funcție de materia parcursă”, a adăugat Bogdan Matei.

(sursa: ecopolitic.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *