Jurnalista Daniela Ştefănescu răspunde provocării şi postează fotografii din tinereţe, pe facebook

De ceva timp circulă pe facebook o provocare prin care utilizatorii acestei reţele de socializare sunt rugaţi să posteze poze din tinerețe sau copilărie.

Și colega noastră, jurnalista Daniela Ștefănescu a răspuns provocării, postând pe pagina sa de facebook mai multe fotografii din perioada tinereții.

Daniela Ștefănescu este o jurnalistă de succes a Vâlcii, de ani buni realizează la televiziunea VTV emisiunea „Sănătatea Azi”, emisiune care, de altfel, a şi fost nominalizată la premiul pentru jurnalism, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, în 2019.

De altfel, colega noastră a avut 4 premii nationale, Primul a fost la „Gala Medica 2013” (Premiul pentru jurnalasm audio video) si de atunci an de an a fost nominalizata si premiată.

Iar, deşi a trecut ceva timp de când este făcutră fotografia, se vede că trăsăturile (frumuseştea) colegei noastre se păstrează.

În acelaşi timp, Daniela Ştefănescu este şi PR-ul Teatrului „Anton Pann”, instituţie finanţată  de Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *