Primarul Ion Bebe Streinu (Şirineasa): „Se pare că se poate!”

Primarul comunei Şirineasa, Ion Bebe Streinu este extrem de activ pe facebook, în folosul comunităţii pe care o conduce.

Astfel, acesta trăgea ieri un semnal de alarmă, lăsând de înţeles că unele magazine din comună ar majora preţurile nejustificat la unele produse alimentare.

„Fac un apel public la ANPC (protectia consumatorului);
Mergeti doamnelor si domnilor inspectori angajati ai acestei institutii in teren,cu insistenta in zonele RURALE, unde comerciantii isi fac de cap in privinta preturilor.NU CUMVA SUNTETI PLATITI SA PROTEJATI CONSUMATORII? Cate controale s-au facut in ultimele doua saptamani?Oare ce asteptati?”

Astăzi, acesta <a revenit cu un alt anunţ: 

„Se pare ca se poate.Am trecut astazi prin cateva magazin si am vazut 3-4 produse cu pretul la raft mai mic decat ieri.Deci se poate si sincer le multumesc celor ce au inteles ca nu este bine sa ne ,,jupuim”unii pe altii in aceasta perioada.Voi fii cu ochii incontinuare pe dumneavoastra dragi comercianti.”

Altfel, edilul de la Şirineasa face, tot pe facebook, un alt anunţ:

„In atentia cetatenilor din comuna:
Am lasat formulare(tipizate) cu declaratia pe propia raspundere pe la magazine sa puteti lua si sa le complectati.Vom ajunge si la magazinele din satul Slavitesti sa lasam si acolo.Deasemenea ii vom da si postaritei sa aiva la ea pt a va da.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *