Jurnalista Daniela Ştefănescu: „Vă rog să ajutaţi o familie (o mamă singură cu trei copii minori)”

Pe lângă faptul că e un profesionist desăvârșită, colega noastră de breaslă, jurnalista Daniela Ştefănescu dovedeşte că are şi un suflet nobil, o empatie aparte faţă de semenii săi, dublată de o generozitate pe măsură.

Fără a trece indiferentă la dramele unor oameni, în astfel de vremuri, Daniela Ștefănescu face un apel pe facebook (pagina sa) pentru a semnala situația unei femei cu trei copii, care se descurcă greu în astfel de  vremuri.

„Dragii mei, cunoscându-mi generozitatea, azi vin în fața dumneavoastră cu o mare rugăminte, aceea de a ajuta cu ce puteți o familie compusă din 4 persoane, o mamă singură cu trei copii minori. Sunt convinsă că din ce mai aveți pe acasă, un ulei, o carne, o brânză, un unt și câțiva bănuți, putem să susținem această familie care, din diverse cauze, nu mai poate face față situației. 10, 15 lei, 20, orice sumă e bine venită, o va ajuta să treacă cu bine peste această situație, gândiți-vă la copii. E greu, foarte greu când nu ai de muncă și trebuie să plătești chirie și să asiguri hrana celor mici. Dacă doriți să o ajutați v-aș ruga să mă contactați în privat pentru a vă oferi vă oferi mai multe amănunte. Am văzut dorința unora dintre noi de a ajuta în acestă situație și de aceea mă înfățișez în fața dumneavoastră cu această rugăminte. Doamne ajuta! ” – scrie Daniela Ștefanescu pe pagina sa de facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *