Îi pasă. Nu rămâne indiferent! Ajută atât cât poate! Marcel Boboc, în sprijinul vâlcenilor aflați în dificultate

Îl doare! Îi pasă. Nu poate sta în casă nepăsător.

Nu vrea publicitate, face totul cu drag, cu încredere în Dumnezeu, convins fiind că nu poți sta nepăsător când unii, amărâți, nu au ce pune pe masă.

A ales să meargă în diferite localități şi să ajute, după puterile sale, oameni aflați în dificultate.

A pus pe facebook poze brurate, să nu se interpreteze că vrea să facă publicitate din acțiunea sa umanitară.

Un OM în adevăratul sens al cuvântului, un suflet mare, alege să împartă cu oamenii aflați în dificultate tot ceea ce poate şi ce are.

Marcel Boboc dovedește că rămâne, cu încredere în Dumnezeu, un om apropiat de semenii săi, fără a urmării publicitate sau foloase de vreun fel.

Nu e singur. În acțiunea asta de a face bine, cât se poate, semenilor cu probleme, lui Marcel Boboc i s-au alăturat mai mulți oameni: Dragoş Iliescu (din Bucureşti, stabilit de câțiva ani la Olăneşti), Mihaela Mihai, Cătălin Iliescu (patronul firmei Toricani), preotul Octavian (Budești), preoteasa Irina (Pesceana), Marin Bănuţă (un băiat plecat în Anglia, originar din Ocnele Mari), Naşu Lucian, dar şi băiatul său, Roby, stabilit de putin timp la Sibiu.

De exemplu a răspuns „prezent” imediat solicitării colegei noastre, jurnalista Daniela Ștefanescu de a ajuta o femeie cu trei fete. Acesta a văzut articolul pe net, ne-a contactat, i-am dat datele de legătură (numărul de telefon) al femeii, pe care a sunat-o şi a stabilit ca sâmbătă să treacă să-i ofere ajutor, în limita posibilităților.

„Aștept şi alți oameni să îmi semnaleze cazuri de oameni, familii, cu probleme şi alții care să mi  se alăture demersului meu de a ajuta, atât cât se poate” – spune Marcel Boboc.

Toată stima şi respectul pentru sufletul dumneavoastră mare şi pentru empatia pe care o dovediţi pentru oamenii cu probleme, în aceste momente, domnule Marcel Boboc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *