Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu sprijină acțiunea „Izolaţi fără voie” iniţiată de Mihai Ghebrea

Șeful de la Casa Pinocchio din Băbeni, Mihai Ghebrea continuă acțiunea de ajutorare a persoanelor aflate într-o situație grea. În același timp, acesta se îngrijește şi de copii şi tinerii de la Casa Pinocchio

Din nou, în aprovizionarea tinerilor .de la Casa Pinocvchio a sărit preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

„#StămAcasă și pentru că respectăm izolarea suntem mereu răsplătiți. Dumnezeu ne trimite oameni cu suflet care încearcă să ne aducă un strop de bucurie și iubire. Noi #StămAcasă și alții se îngrijesc ca noi să avem tot ce ne trebuie. Azi am avut bucuria să avem un prânz delicios cu pizza și prăjituri. Mulțumim domnului Constantin Radulescu pentru supriza făcută și Dumnezeu să-l binecuvânteze.”

„Bine echipați, cu măști și mănuși și păstrând distanța de cel puțin 2 metri, voluntarii noștri au distribuit produse de strictă necesitate celor izolați și persoanelor vârstnice în diverse localități din județ. După fiecare vizită se schimbau Mănușile și urma dezinfectarea. Ne protejăm pe noi și îi protejăm pe cei dragi. Emoția și bucuria celor vizitați ne-au întărit ideea că facem o treabă bună. Ieri au fost 58 de persoane și familii ajutate de campania noastră. Datorită dumneavoastră am reușit !
> Constantin Radulescu
Gili Boruz
> Dan și Dorina Mutu Annabella Retail
Alex Tache de la Fundatia Alex Tache
> Familia Alin și Mirabela Bică
> Floarea Marius Cornel
Tiberiu Pirnau
Lucian Print” 

  • a scris, pe pagina sa de facebook, Mihai Ghebrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *