Duminică, 5 aprilie, pe pegina sa de facebook, Teatrul Municipal „Ariel” prezintă spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, după Frații Grimm

Ministagiunea de spectacole online a Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a debutat în data de 22 martie 2020 (pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/teatrul.ariel/ și pe site-ul teatrului http://www.arieltheatre.ro/ ). Duminică, 5 aprilie sunt programate următoarele spectacole: începând cu ora 12:00, spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, după Frații Grimm, regia Alin Păiuș; iar de la ora 18:00, spectacolul pentru publicul larg „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regia Gelu Badea.
Spectacolele vor fi disponibile accesând link-urile atașate și vor putea fi vizionate la orice oră.

Vizionare plăcută!

Managerul Teatrului Municipal „Ariel”,
Gabriel Gheorghe Popescu

* * *
Cenușăreasa
premiera în data de 6 iunie 2010
după Frații Grimm
regia artistică Alin Păiuș

Distribuţia (după personaje):
Cenușăreasa Anca Olteanu
Prințul Gogu Preda
Mama vitregă Camelia Constantin
Surioara vitregă Mădălina Floroaica
Surioara vitregă Olimpia Deaconescu
Zâna Mihaela Mihai
Sfetnic Gabriel Popescu
Sfetnic Constantin Gherghina
Balul (alcătuit din actorii): Julliet Attoh, Cătălina Sima, Georgiana Marin, Radu Bunescu, Alexandru Nuţă, Tatiana Serghi, Ionuţ Mocanu, Diana Gherasim

Scurtă prezentare a spectacolului:
Undeva, la margine de-împărăție, trăia o fată blândă și frumoasă, neîntrecută-n hărnicie. Dar mama ei vitregă, în loc să o iubească a transformat-o-n sluga ei, neîncetând s-o umilească… Cine ar fi crezut că tocmai ea, mica Cenușăreasă va deveni curând a prințului aleasă? Povestea ei e fără-asemănare! Iar voi, copii, de vreți să o aflați, urmăți online spectacolul Teatrului Municipal „Ariel”.

* * *
Slugă la doi stăpâni
premiera în data de 28 februarie 2008
de Carlo Goldoni
regia artistică Gelu Badea
asistent de regie Gabriel Popescu
decor și costume Carmen Prodan

Distribuția (după personaje):
Pantalone Gabriel Popescu
Clarice Julliet Attoh
Dottore Dan Constantin
Silvio Ionuţ Mocanu
Beatrice Ariana Alexandra Şerban
Florindo Alin Păiuş
Brighella Alin Holcă
Smeraldina Mădălina Floroaica
Truffaldino Cornel Serban
2 Hamali Marius Firescu

Cu participarea cursanților clasei de actorie „Ariel Junior”: Magdalena Popescu; Eliza Neagoe; Raluca Bucur; Andra Geabunea; Aura Paraschiv; Nicoleta Pascale; Denisa Văduva; Georgiana Dincă; Aida Săraru; Loredana Floricel; Maria Mărăscu.

Scurtă prezentare a spectacolului:
Nimic nu poate fi mai greu in 2008 decât să te apropii de textul clasic și să propui spectatorului navigant pe internet un spectacol ce are la bază un text scris acum 300 de ani. Nimic nu poate fi mai ușor însă! Într-un fel! Dragostea e aceeași. Prieteniile sunt aceleași. Nefericirea este aceeași. Trădările sunt aceleași. Salturile și slalomurile sunt aceleași. Până și Vivaldi sună ca acum 300 de ani. Goldoni și Vivaldi împreună. La Teatrul Municipal „Ariel”. La Râmnicu Vâlcea. Împreună. Cu toți cei de la Vâlcea.
Un spectacol fără reverențe pentru Goldoni! Un spectacol reverență pentru actor! Nimic nu poate fii mai greu în 2008. Poate doar a naviga pe internet. (regizor, Gelu Badea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *