Senatorul vâlcean Bogdan Matei: „PSD s-a ținut de cuvânt, acum mai rămâne doar ca președintele Iohannis sa promulge legea!”

„Proiectul propus de PSD pentru amânarea plății ratelor bancare, rambursării creditelor, la cerere, fără niciun cost suplimentar, a fost votat și în Camera Deputaților!
PSD s-a ținut de cuvânt, acum mai rămâne doar ca președintele Iohannis sa promulge legea.
Parlamentarii PSD au reparat prevederea proastă din măsura adoptată de Guvernul PNL, prin care cei care amână creditele trebuiau să plătească dobândă la dobândă, în loc să ajute populația, liberalii îngrășau profitul băncilor.
Plata ratelor către bănci se amână, la cerere, până la 31 decembrie, fără creșterea dobânzilor sau a penalităților.
Practic calendarul de rambursare se decalează, după care este reluat în aceiași termeni ca în prezent, fără costuri suplimentare.
Pot aplica persoanele fizice, PFA-urile, întreprinderile individuale, IMM-urile care nu sunt în insolvență.
Este momentul să gândim măsuri concrete, să fim alături de oameni prin măsuri care să ajute economia, lucru pe care PSD l-a realizat!” – a scris, pe pagina sa de facebook, senatorul vâlcean Bogdan Matei. 

Trăim întru-un haos pe care nimeni nu-l mai poate întelege! Astăzi, Ministerul Sănătații ne dă acest mesaj în condițiile în care toate țările afectate de virus folosesc această masură pentru dezinfectarea străzilor, vezi China! Domnule ministru chiar vă bateți joc de noi, cei care respectăm mesajul #stamacasa, vă bateți joc de primari , președinți de Consilii Județene , funcționari și angajați ce zi lumină au muncit neîntrupt pentru protejarea populației”…a adăugat Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *