Şeful LSV, Robert Vlădăşel: „La noi, secretarul federației cauta soluții, probabil, pentru a-şi satisface anumite interese personale, pentru că la momentul întreruperii campionatului pe prima poziție era cine nu trebuie!

Inteleg ca pentru Federația Română de handbal nu e deloc importantă sănătatea sportivilor!
In timp ce majoritatea campionatelor importante au fost înghețate sau chiar anulat tot sezonul ( vezi cazul Ungariei) la noi secretarul federației cauta solutii probabil pt a-si satisface anumite interese personale pt ca la momentul întreruperii campionatului pe prima poziție era cine nu trebuie!
Revenind la campionatul Ungariei acolo a fost anulat tot sezonul iar in sezonul viitor al cupelor europene se va merge în funcție de clasamentul sezonului trecut! La ei e foarte importantă sănătatea jucatoarelor, la noi nu conteaza! Se cauta fel de fel de tertipuri, poate asa va câștiga cine trebuie!
Sa nu uite însă domnișoara secretar ca si in acest sezon Vâlcea a fost mai bună decât favorita ei, având de partea sa rezultatele directe, conducând tot sezonul campionatul.
Stim, o deranjează tare treaba asta dar asta-i realitatea! Iar realitatea nu poate fi negată!
Nu-i asa domnișoara??

Cristina Vărzaru, secretarul general al Federației Române de Handbal, are un program intens în această perioadă. Trebuie să găsească alături de colegi”.
– scrie, pe pagina sa de facebook, şeful Ligii Suporterilor Vâlceeni, Robert Vlădăşel, cu referire la vâlceanca Cristina Vărzaru, secretarul general al FR Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *