Constantin Rădulescu – preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea (PSD): „La datorie, alături de colegii de la DGASPC Vâlcea”

„Ultima Ordonanță Militară prevede ca, pe perioada instituirii stării de urgență, personalul din Centrele pentru bătrâni și cele rezidențiale pentru copii și adulți să stea în izolare preventivă la locul de muncă sau în spații de cazare special amenajate, asigurate de autoritățile locale, pe o perioadă de 14 zile.

Le mulțumesc primarilor din Băbeni și Costești că mi-au fost alături și am reușit să ne mobilizăm, într-un timp atât de scurt.

Pentru că primarii localităților, pe raza cărora își desfășoară activitatea aceste centre, nu dispun de fonduri în acest sens și nici nu dețin spații de cazare care să corespundă, am intervenit și am venit în sprijinul lor cu aprox. 100 de locuri de cazare.

Astfel, pentru 96 de salariați din cele cinci centre care funcționează în orașul Băbeni, am pus la dispoziție spațiile din cadrul internatului CSEI Băbeni, iar pentru cei 32 de salariați ai CIA Bistrița, cazarea va fi asigurată în internatul Şcolii Profesionale Speciale Bistrița.

Totodată, pe perioada instituirii stării de urgență, CJ Vâlcea va asigura și cheltuielile cu hrana angajaților din aceste centre de îngrijire și asistență.”

Constantin Rădulescu – preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea (PSD)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *