Senatorul vâlcean Bogdan Matei: „Domnul Stroe, ce zici, până în octombrie ne poți livra măcar definiția pentru „reluarea antrenamentelor””?!

„La videoconferința cu ministrul Stroe, am înțeles că reluarea competițiilor sportive pentru luna iunie este prematur un asemenea termen, iar pentru reluarea antrenamentelor încă încercăm să definim ce înseamnă acest lucru în acest moment?! Domnul Stroe, ce zici, până în octombrie ne poți livra măcar definiția?!
“Guvernul meu – fără soluții,dar vă roagă să nu vă îmbrățișați și să vă spălați pe mâini!”

  • a scris, pe pagina sa de facebook, senatorul vâlcean Bogdan Matei. Întrebarea îi este adresată actualului ministru al TS, Ionuţ Stroe.
  • Fostul ministru al TS a puntat şi faptul că Senatul şi-a reluat activitatea.

„Senatul a reluat lucrările și dezbaterile în format fizic. Tocmai am încheiat prima ședință de plen cu participarea unui număr restrâns de senatori. De peste o lună, lucrările comisiilor, ședințele Biroului Permanent și ale plenului s-au ținut în mediul online. Trebuie să revenim la normalitate – cu toate măsurile de siguranță care se impun – până la urmă, cea mai bună dezbatere se face în mediul real și nu în cel virtual#”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *