Preşedintele PSR, dr. ec. Constantin Rotaru: „Fără nicio reținere și pe față, jaf la drumul mare și, culmea, toată naţia tace!”

„După 30 de ani de restituiri și retrocedări, „guvernul meu” și „parlamentul meu” constată că mai rămas destul de multe imobile în proprietatea statului. Da, dar de ce ale statului și nu ale lor, ale „românilor mei”? De acord, dar „românii mei” nu au niciun fel de act justificativ.

Pentru că se mai întâmplă, în zilele noastre(!?), să mai existe și judecători care nu-și permit să legalizeze acte de însușire ilegală a imobilelor și proprietăților statului, „guvernul meu” și „parlamentul meu” a hotărât să rezolve această problemă de „interes național” prin lege(?).

Ca urmare, „parlamentul meu” a adoptat Legea nr. 22/2020 prin care a hotărât că „ În cazul în care pentru imobilul solicitat nu se poate face dovada formală a preluării abuzive de către stat în perioada de referință, iar imobilul respectiv se regăsește sau s-a regăsit în patrimoniul statului, se prezumă că imobilul a fost preluat abuziv”.

Mai avem nevoie de alte argumente?

Fără nicio reținere și pe față, JAF LA DRUMUL MARE și, culmea, TOATĂ NAȚIA TACE!”

  • scrie, pe pagina sa de facebook, preşedintele PSR, dr. ec. Constantin Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *