Preşedintele PSR Vâlcea, Florin Mănoiu: „Să vedem pe cine vrea Înalta Poartă ca domn sau doamnă a țărilor românești”

Într-un comentariu la o postare referitoare la faptul că Laura Codruţa Kovesi ar putea fi un candidat viabil la preşedinţia României, preşedintele PSR Vâlcea, Florin Mănoiu punctează faptul că, după opinia sa, viitorul candidat la această funcţie va fi cel agreat de „Înalta Poartă”.

„(…) crezi că ne alegem președinte pe principii, sau pe propagandă? Hai să vedem de acum pe cine vrea Înalta Poartă ca domn sau doamnă a țărilor românești. Ai uitat cum era Iohannis prezentat pe vremea lui Băsescu: cel mai bun primar, cel mai corect bla-bla-bla… nimic despre traficul de copii, nimic despre retrocedări ilegale!
Acum, hai cu Codruța: bine văzută în Europa, spaima corupților pesediști (de corupții liberali nu vorbim, că ei au voie și protecție, la ei nu mai e aia cu „fără penali în funcții publice”).
Și răspunde-mi la o iñtrebare dacă ai ajuns la Galați și eu am luat-o pe Brăila: după părerea dumneata cine va fi următorul președinte după Iohannis? De la PSD e clar că nu, n-au pe cine, n-au voie (din 2004 ne conduc doar președinți de dreapta și idioții înjură comuniștii, dar asta e o altă discuție).
Va fi Barna președinte? Cioloș? …sau tot de la liberali, Doamne ferește, Orban?
Hai cu Laura!”

  • punctează şeful judeţean al PSR, Florin Mănoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *