Tânărul portar vâlcean Robert Popa, transfer la viitoarea echipă de Liga a 2-a, FC U Craiova

După ce a fost „cadorisită” de FRF cu promovarea directă în Liga a 2-a, echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova a făcut primul transfer.
Este vorba de portarul vâlcean Robert Popa, cel care a evoluat până de curând la Flacăra Horezu, colega de serie a grupării din Bănie.
Robert Popa a fost descoperit şi crescut de Marian Deaconescu, fiind al doilea vâlcean care va îmbrăca tricoul echipei lui Mititelu, după Florin Costea.
De asemenea, Robert Popa este căpitanul echipei naționale Under 17.
„Vreau să ies sănătos după această nebunie şi când încep pregătirile la Liga 2 să fiu pregătit, toată echipa să fie cu bateriile încărcate, astfel încât să reuşim promovarea în Liga 1. Dorinţa mea cea mai mare, pentru care o să dau totul, este să readuc adevărata Craiova acolo unde îi este locul, în Liga 1. Am avut multe oferte, dar nu am putut să refuz un club ca FCU, cu obiectiv bine punctat şi cu ambiţie atât de mare să promoveze. Este un brand. Obiectivul meu este să demonstrez că merit să apăr la acea echipă şi, pe plan secundar, este promovarea în Liga 1. Asta îşi doresc toți suporterii noştri.
Îmi doresc să am la Craiova ascensiunea lui Florin Costea, mi-a zis şi el, cu ceva timp în urmă, că acolo este ceva unic şi, până la urmă, este o rampă de lansare pentru oricare jucător. La cum îl ştiu pe domnul Mititelu, cred că la anul vom fi la Liga 1. Toţi avem o mare ambiție, trebuie să demonstrăm că noi suntem Craiova cea adevărată şi să terminăm acest război în Bănie. Am văzut şi la Liga 3 ce atmosferă făceau suporterii Craiovei. Cred că la Liga 2, unde sunt acum multe echipe de tradiţie, va fi nebunie”, a spus Robert Popa pentru Liga2.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *