Primarul Cătălin Avan, revoltat: „Pentru că aşa au hotărât nişte personaje triste, nu vom putea fi împreuna, joi, de ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena!”

Devenise o obişnuinţă ca în Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena să  se sărbătorească Ziua comunei Păuşeşti Otăsău.

Într-o postare pe facebook, „primarul copiilor”, edilul de la Păuşeşti, extrem de activul Cătălin Avan se arată revoltat de faptul că, în urma deciyiilore luate de actualul guvern, anul acesta nu poate fi serbată yiua localității pe care o conduce.

„Trebuie sa fii tare idiot dacă: obligi echipele din fotbal sa plătească testul Covid-care iese negativ-dar spui ca trebuie sa se pregătească in grupuri de maxim patru… alta tâmpenie : nu dai voie sa organizeze romanii, in aer liber zilele localității cu târgoveți( evident cu masca), care sa își cumpere răsaduri, hăinuțe, coase, nicovale, sape, etc, dar lași sa funcționeze Kaufland, Lidl, Carrefour … terasele restaurantelor patronilor romani le lași închise…! obligi angajatorii sa decaleze programul salariaților și elevii sa meargă pe dreapta holului din școala! Dar când trimiți mii de oameni in zona roșie-Germania/sparanghel-nu te ostenești sa emiți reguli de acces aeroport! Nici când ai mii de romani veniți sa stea lângă familiile lor, din Diaspora, blocati in vama Nadlac, nu te stresezi…dar ieși și vorbești despre o moțiune de cenzura … de partide, de politica! nimic de dezastrul creat de Flutur si al sau manager de spital, la Suceava…nimic boss! Amnezie!! ma bucur tare mult ca nu te-am votat! Nici nu meritai! …. postarea aceasta este un pamflet! Orice asemănare cu dobitocul care iese seara, in aceasta ,, peroada”sa jignească și sa amenințe romanii cu degetul sus, este pur întâmplătoare!!! Dragi consăteni, poimâine -21 mai 2020, nu avem voie sa sărbătorim 535 de ani, de la prima atestare a localității Pausesti! Că așa au hotărât niște personaje triste! Aceleasi care doresc și desființarea a peste 2000 de comune din România și comasarea lor! Printre cele 2000, este și Pausestiul! Nu vom putea fi împreuna, joi de ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena! O sa sărbătorim când scăpăm de acest virus pe care s-au cocoțat niște lipitori umane! ✌️Pana atunci, va salut cu drag! Împreuna vom reuși!! Sa nu aveți îndoieli!”

  • scrie Cătălin Avan pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *