Treninguri şi încălţăminte sport pentru copiii de la Gura Văii, în urma unui proiect iniţiat de de World Vision Romania, în parteneriat cu Patriarhia Română

Consilierul local de la Bujoreni, Ilie Mărunţelu se implică extrem de activ în viața comunității locale rome, şi nu numai, a localității aflate în imediata apropiere a Râmnicului, toate acestea cu sprijinul autorităților locale Bujoreni, cadrelor didactice ale Şcolii Gimnaziale Gura Văii, având la conducere pe inimoasa directoare Adriana Truşcă. toată această echipă merită felicitări pentru modul cum se implică în buna desfășurare a activității școlii, în sprijinul elevilor şi comunității.

Astfel, acesta anunţă derularea, în aceste zile, la Bujoreni, a unui proiect inițiat de World Vision Romania, în parteneriat cu Patriarhia Română, proiect ce este cu referire directă la copii Şcolii Gimnaziale Gura Văii.

„World Vision Romania in parteneriat cu Patriarhia Romana ofera tuturor elevilor (385) ai Scolii Gimnaziale Gura Vaii-Bujoreni, trening si incaltaminte sport.
Toate acestea in urma unui concurs, Etapa I, din cadrul proiectului ,,Alege Scoala – o Sansa pentru Viitor”

  • anunţă Ilie Mărunţelu pe pagina sa de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *