Prin grija primarului Gângu, în Bujoreni există, de acum, 22 de puncte Wi – FI

Primăria Bujoreni a finalizat zilele acestea proiectul de “promovare a conectivităţii la internet” în mai multe zone din comună. Este vorba despre 22 de puncte hotsport, instalate în principalele locuri de interes ale localităţii, în locuri foarte aglomerate situate pe domeniul public, astfel încât cetățenii, elevii și turiștii să aib acces gratuit la WiFi. De menţionat este faptul că nu este necesară utilizarea unei parole pentru conectare.

Primarul Gheorghe Gîngu anunţă că “investiția este realizată de Primăria Comunei Bujoreni, printr-un proiect cu finanțare europeană, în valoare de 15.000 euro, iar principalul scop este acela de a creşte gradul de confort al cetăţeanului din Bujoreni”.

Aşadar, iată care sunt punctele de acces la Internet în comuna Bujoreni: staţie autobuz – abator Bujoreni, Muzeul Satului, La Muja Bujoreni, staţie autobuz 7B Apromat, Şcoala Primară Olteni, Biblioteca Comunală Bujoreni, Primăria Bujoreni, intersecţia strada Gării cu strada Monumentului, Biserica Sf Nicolae Olteni, Parcul Oltului – Olteni, La Cărămidă – Olteni, La Ceapă – Lunca, La Linguraru – Lunca, Dispensar Medical Bogdăneşti, Grădiniţa cu program normal Bogdăneşti, Troiţa Bogdăneşti, Teren de sport Gura Văii, Şcoala Gimnazială Gimnazială Gura Văii, Cămin Cultural Gura Văii, Intersecţia Vatra Satului Gura Văii cu DN 7, La Ghţuică Gura Văii, DN 7 Gura Văii.

(sursa: gazetavalceana.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *