Dacă nu ştiaţi: Sucul proaspăt de turmeric este cel mai puternic antiinflamator natural cunoscut

Sucul proaspăt de turmeric este cel mai puternic antiinflamator natural cunoscut, calmează durerea de la prima folosite. În plus, face minuni pentru întregul organism: susține sănătatea ficatului, a plămânilor, a pielii și chiar a sistemului nervos. Este un puternic antioxidant care crește semnificativ imunitatea și deci rezistența organismului la infecții virale, bacteriene și alte boli.
Gelul și crema pe bază de venin de viperă sunt foarte bune analgezice și antiinflamatoare. Pe lângă veninul de viperă, ele conțin salvia, salcia și echinaceea. Aceste unguente fac minuni în calmarea durerilor care sunt ameliorate de la prima aplicare.
Gelul are efect imediat, fiind recomandat pentru durerile acute. Crema are un efect mai lent, dar de lungă durată, fiind recomandată pentru terapia zilnică.
Gelul pentru picioare obosite, inflamate, cu varice sau alte afecțiuni conține extracte de mentă și eucalipt, acid lactic și alte ingrediente benefice.
Toate produsele recomandate în acest material și-au dovedit eficiența în tratarea și ameliorarea durerilor articulare, musculare, reumatice, post-traumatice sau cauzate de afecțiuni ale coloanei vertebrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *